Počítače a informační technologie jsou tady opravdu už hodně dlouho. Ale jsou tady stále lidé, kteří se v tom třeba vůbec nevyznají. Vůbec neví, co by měli dělat, aby se dozvěděli více informací o počítačích. Nebo aby také lépe pochopili informační technologii. Někdy je to ale opravdu hodně složité. Já sama jsem si řekla, že kdybych potřebovala znát více informační technologii, že bych si asi sehnala nějaký počítačový kurz. Jenomže věděli jste, že počítačové kurzy jsou opravdu drahé? Samozřejmě, že kdybych tohle potřebovala, že bych si tohle určitě zaplatila.

Informační technologie je složitá.

Já tedy osobně předpokládám a myslím si, že v dnešní době by měl každý člověk znát některé základy na počítači. Tedy spíše více než jenom základy, protože základy na počítači dnes už umí i pětileté dítě. Možná už i dříve, protože jsem si řekla, že abych nebyla úplně pozadu, že si také seženou nějaký alespoň jeden intenzivní počítačový kurz. Protože kdybych se měla spoléhat na někoho, že mě to můj kamarád nebo někdo z rodiny naučí, tak bych asi dříve zemřela, protože u nás, když se něco řekne, tak se na to jde třeba až za několik měsíců anebo za několik let.

Umíte dobře s počítačem?

Tak jsem si řekla, že nejlepší bude, když si jednoduše zaplatím počítačový kurz. Alespoň to budu mít od odborníků a třeba lépe to pochopím. Vzpomínám si, že můj bývalý partner chodil také na počítačové kurzy. A dnes je počítačový technik, můj bývalý partner rozumí informační technologie opravdu dokonale. On říká, že je opravdu rád, že šel na tyto počítačové kurzy. Tam se právě naučil opravdu lépe zacházet s informační technologií a podobně. Myslím si, že není na škodu, když každý člověk navštíví někdy nějaký dokonalý počítačový kurz. Nebo vy byste si nezaplatili žádný počítačový kurz? Vím, že je to drahé, ale určitě se vám to do budoucna vyplatí. A to kvůli zaměstnání.